Estiu 2019

A Big Ben Idiomes t’oferim cursos intensius, tallers, reforç i casal d’estiu aquí als nostres centres com cursos i estades a l’estranger. Sóm col.laboradors amb l’empresa HES Idiomes des de fa més de 20 anys, experts en programes a l’estranger per a nens, joves i adults. Vine i informa’t!

Cursos i tallers d’estiu a Big Ben Idiomes

Cursos intensius de diverses hores diàries, speaking for teens, reforç per Primària i ESO i el nostre casal Science Camp juntament amb CodeLearn, aprofita el juliol abans de vacances a Big Ben Idiomes!

SCIENCE CAMP CASAL D’ESTIU

Science Camp casal estiu

Science Camp: Casal d’Anglès i Tecnologia

El casal per aprendre les eines del futur: Anglès i Tecnologia! Aquest casal està impartit per professors d’anglès experimentats  i enginyers experts en tecnologia. En col·laboració amb CodeLearn. Més detalls coming soon!

Campaments internacionals CampRialp

Big Ben Idiomes és empresa col·laboradora dels prestigiosos campaments internacionals CampRialp. Tenim més de 17 programes diferents, tots localitzats a Andorra.

Cursos i estades a l’estranger per a joves i adults

Per als joves, tenim totes les estàncies i programes a l’estranger per aprendre, estudiar i disfrutar en anglès.

Per als adults, cursos en escoles especialitzades, cursos en casa del professor, pràctiques, au-pair, treball remunerat, voluntariat, i molt més en un munt de destinacions arreu del món.

Trimestre i any escolar a l’estranger

Un trimestre o any escolar a l’estranger, també conegut com intercanvi escolar, està pensat per a nens i adolescents de 12 a 17 anys. Prepara’t per a una experiència lingüística i de creixement personal perfecta!

HES Idiomas logo