El nostre equip

L’equip de Big Ben Idiomes, tant el sector docent com el no docent, treballem fort per a poder oferir el millor servei als nostres alumnes. Big Ben diomes es composa per la primera generació de la família a direcció amb prospectes de continuació amb la segona generació.

Anna Jové Capell

Anna Jové Capell

Fundadora i directora

Era un 1977 quan l‘Anna, un cop graduada de magisteri i filologia anglesa, va iniciar el seu projecte professional amb la vocació de donar al barri un servei inexistent en aquell temps: Una escola d’idiomes. L‘Anna és l’ànima i l‘impulsora de l’escola amb la seva gestió en tots els àmbits. L‘Anna té una dedicació plena per a que tots els alumnes de l’escola tinguin una atenció personalitzada i els acompanya en la sòlida educació lingüística impartida pel nostre professorat qualificat.

Sarah Johnston

Sarah Johnston

Cap d’estudis i Professora

La Sarah es originària d‘Irlanda i assentada al barri de Les Corts des de que va arribar al 1985. Va iniciar-se al centre com a professora fa ja més de 30 anys, covertint-se en emblemàtica i ensenyant fins a 3 generacions d‘una mateixa família. Com a cap d’estudis, la Sarah treballa per assegurar que el nivell educatiu a Big Ben Idiomes sigui d’alta qualitat i coherent entre els diferents cursos i nivells impartits. A més, la Sarah és examinadora de Cambridge Exams i imparteix cursos i seminaris a d’altres examinadors per Cambridge Exams. Aquest actiu contribueix a que Big Ben Idiomes tingui una plantilla experta en preparació per a exàmens oficials.

Maria José Petit

Maria José Petit

Secretària

La Maria és la secretària de la nostra escola des de fa més de 26 anys. No només desenvolupa tasques administratives per al bon funcionament de l‘escola, sinó tambè coneix molt bé a moltes de les famílies que venen a l‘escola, donant l’atenció personalitzada que tant ens caracteritza i empatitzant amb cada situació tant com ens és possible. La Maria ha recollit nens de les escoles del barri per tal d’ajudar amb la conciliació familiar des de que vam iniciar aquest servei gratuït fa ara quasi 20 anys. En concret, la Maria ja recull a fills d’antics alumnes nostres!